Hieronymusdagen 2014 fejres også i København

Hieronymusdagen197x301

Det er ikke kun i Aarhus, at den internationale oversætterdag fejres i år. For tredje gang afholdes Hieronymusdagen i København på selve dagen d. 30. september.

Overskrift og tema er: ”Bæredygtig oversættelse – Kvalitet i oversættelsen”.
Vi samler alle aktører inden for oversættelseslandskabet, litterære oversættere, faglitterære og fagsproglige oversættere, tekstere, tolke, forlæggere, forskere, kulturdebattører mm – for at diskutere kvalitet i oversættelse på tværs af faggrænser og funktioner.

Arrangementet er gratis og foregår på Københavns Universitet Amager. Det består af to eftermiddagsworkshops (kl. 13-16.30), en bredt anlagt paneldiskussion (kl. 17-20) og en efterfølgende buffet og mingling.

Læs mere og tilmeld dig senest 25. september på:
http://engerom.ku.dk/hieronymusdagen

Hieronymusdagen 2014 er arrangeret i et samarbejde mellem Forum for Billedmedieoversættere, Dansk Oversætterforbund, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk ved KU samt Forbundet Kommunikation og Sprog.

| Næste: Støt den oversatte faglitteratur | Forrige: Den Internationale Oversætterdag fejres i Aarhus